ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΦΗΣΕ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ... ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!!

Saturday 26 April 2014

Απίστευτα πράγματα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την τεσσάρα στον τελικό κυπέλλου, αντί να ανοίξει μια τρύπα στο κέντρο του ΟΑΚΑ και να κρυφτεί μέσα!
Ο αστείος, αλλά και επικίνδυνος για τον ΠΑΟΚ που ονειρεύεται ο Σαββίδης, προπονητής (λέμε τώρα), ξεκίνησε λέγοντας:
«Είναι σίγουρα μία δύσκολη βραδιά για την ομάδα μας. Από αύριο θα δούμε τι θα κάνουμε. Είδα πολύ άγχος, κυρίως από κάποιους έμπειρους παίκτες, ενώ οι νεότεροι είχαν όρεξη και διάθεση. Δίκαια νίκησε ο Παναθηναϊκός και του δίνω συγχαρητήρια» και πρόσθεσε: «Μετά το 20΄-25΄ ήμασταν καλύτεροι, χάσαμε 2-3 σημαντικές ευκαιρίες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ίσως μας έκανε κακό ο ημιτελικός. Χάσαμε πολύ ενέργεια, ήταν λίγος ο χρόνος από εκείνο το ματς. Χάσαμε μερικούς παίκτες. Και μένα μου κάνει εντύπωση, αλλά ίσως το βάρος ήταν μεγάλο για ορισμένους παίκτες και δεν το άντεξαν. Οι στημένες φάσεις και στην άμυνα και στην επίθεση είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης και θέλησης, δεν είναι θέμα ύψους. Η άμυνά μας πήγε πολύ καλά σε όλα τα παιχνίδια. Ο Μπεργκ έχει και την ικανότητα και την τύχη, είναι πολύ καλός παίκτης και πέτυχε τρία γκολ. Ο Παναθηναϊκός λειτούργησε καλά ως ομάδα, ενώ εμείς δεν ανταποκριθήκαμε καλά στο παιχνίδι».

Διαβάστε, τώρα, τι είπε ο Γεωργιάδης σχολιάζοντας τις έντονες αποδοκιμασίες προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Είναι λογικό. Όταν χάνεις με ένα τέτοιο σκορ είναι λογική η αντίδραση του κόσμου», ενώ αναφερόμενος στην κατάσταση του Παναθηναϊκού, είπε: «συμφωνώ ότι ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μεγάλη πρόοδο, υπάρχει υγεία, ο κόσμος τους στήριξε και στα άσχημα αποτελέσματα και αυτή η κατάσταση τους βγήκε. Σε εμάς υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις, δεν έχουμε την ηρεμίαΑκόμη και σήμερα σε εμάς φάνηκε να υπάρχει η πίεση ενώ ο Παναθηναϊκός ήταν απελευθερωμένος».
Καταλάβατε, ΠΑΟΚτσάκια; Ο προπονητάκος που βρίσκεται σε αυτή τη θέση λόγω της "παρεούλας" του Δ.Σ. του Δικεφάλου, επαίνεσε τον λαό του Παναθηναϊκού και... έφτυσε εσάς! 
Εσάς που του ασκείτε "πίεση"
Και έχετε "απαιτήσεις"
Ενώ ο Ιβάν έχει χώσει στον ΠΑΟΚ το τριπλάσιο μπάτζετ συγκριτικά με αυτό του Παναθηναϊκού, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ
Ο ίδιος στο μεταξύ έχει διατελέσει ως συνδετικός κρίκος με όλους τους προπονητές που έχουν "αποκεφαλιστεί" νύχτα, από τη διοίκηση της ΠΑΕ και στο τέλος του δίνουν την καρέκλα. Λόγω της "παρεούλας", ξαναλέμε και όχι λόγω ικανοτήτων, αφού από προπονητική είναι για κλάματα! 
Εσείς, φταίτε ΠΑΟΚτσάκια μου που τρέχατε μέσα στη βροχή να πάτε στον τελικό του ΟΑΚΑ, στιβαγμένοι για δυο μέρες μέσα σε πούλμαν! 
Τι να πει κανείς, πια... 

ΥΓ. Όχι, κανείς δημοσιογράφος δεν του είπε: "Τι είναι αυτά που λες, ΡΕ..."!!!

Bombardinho

No comments :

Post a Comment

 

Total Pageviews

Popular Posts