ΟΛΟΙ ΑΚΟΥΝΕ ARENA 89.4 FM!!! (πότε θα... κοιμηθεί ο Πετρουλάκης;!;!)

Saturday 26 April 2014

Ρεσιτάλ ενημέρωσης δίνει ο Arena 89.4 fm με πλήρες πρόγραμμα από τις 6 το πρωί, παρά το γεγονός ότι τα σαββατοκύριακα η ροή διαφοροποιείται! Ο Νίκος Πετρουλάκης έδειξε γιατί κάνει, πάντα, τη διαφορά στην αθλητική ενημέρωση.

Ενώ οι άλλοι είχαν αφιέρωμα στην... Χρυσή Αυγή και κάποιοι έπαιζαν μουσική αναφερόμενοι κάπου-κάπου σε αγώνες του... στοιχήματος, ο Arena 89.4 fm ενημέρωνε όλη νύχτα αλλά και από τα ξημερώματα με κανονική ροή προγράμματος στο οποίο συμμετείχε σύσσωμο το δημοσιογραφικό δυναμικό του και  το σύνολο των ραδιοφωνικών παραγωγών, τόσο τους εκδρομείς ΠΑΟΚτσήδες που πήγαν στην Αθήνα για τον τελικό κυπέλλου, όσο και εκείνους που έμειναν πίσω λόγω υποχρεώσεων ή δεν βρήκαν εισιτήριο να ταξιδέψουν και να μπουν στο ΟΑΚΑ.

Γνωρίζουμε ότι ο Νίκος Πετρουλάκης έχει να κοιμηθεί 4 μερόνυχτα, αφού εκτός από την παρουσία του στη συνεχή ροή προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού, συντόνιζε και την έκδοση του έκτακτου έντυπου "Κύπελλο Εμείς" που κυκλοφορεί στα περίπτερα.
Το εντυπωσιακότερο, όμως, είναι ότι... δεν προβλέπεται να κοιμηθεί τουλάχιστον μέχρι το βράδυ της Δευτέρας αφού αύριο θα κυκλοφορήσει ακόμη μια έκτακτη έκδοση εφημερίδας με τίτλο "Η Αρένα του ΟΑΚΑ" και το πρόγραμμα του Arena 89.4 θα συνεχιστεί κανονικά αύριο Κυριακή και, φυσικά τη Δευτέρα, υπό τον συντονισμό του αλλά και με τη συμμετοχή του στις εκπομπές!
Να μην το ματιάσουμε το παλικάρι, είναι γεννημένος γι' αυτό που κάνει...!!!
Η ενημέρωση συνεχίζεται χωρίς σταματημό στον Arena 89.4 fm... 

No comments :

Post a Comment

 

Total Pageviews

Popular Posts