Καθημερινές κληρώσεις και πλούσια δώρα για τους κατόχους διαρκείας του ΠΑΟΚ!

Tuesday 17 June 2014

Την ευκαιρία να συνδυάσετε την παρουσία σας στο γήπεδο της Τούμπας με τη συμμετοχή σας σε καθημερινές κληρώσεις για να κερδίσετε πλούσια δώρα σας δίνει ο ΠΑΟΚ.
Από την πρώτη μέχρι και την τελευταία ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2014-15 στις 20 Αυγούστου ένας τυχερός φίλος του Δικεφάλου θα κερδίζει ένα συλλεκτικό δώρο ΠΑΟΚ, όπως tablet, ρολόι, μπουφάν και επίσημο ρουχισμό της ομάδας και πολλά άλλα. Ολοι όσοι αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας μπαίνουν αυτομάτως στη μεγάλη κλήρωση για τρεις μηχανές Kymco.

Αγόρασε λοιπόν το διαρκείας σου και μπορείς να γίνεις και εσύ ο τυχερός που θα κερδίσει κάποιο από τα δώρα που δίνονται καθημερινά από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινώνονται στα επίσημα μέσα του συλλόγου. Οι όροι του διαγωνισμού έχουν κατατεθεί στη συμβολαιογράφο Παναγιώτα Μακρίδου.

Ακολουθήστε τον ΠΑΟΚ στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram, στο Pinterest και στο Tumblr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για την αγαπημένη σας ομάδα και να βλέπετε αποκλειστικές φωτογραφίες από την καθημερινότητα του ΠΑΟΚ.

No comments :

Post a Comment

 

Total Pageviews

Popular Posts