Οι συμφωνίες με πάνω από 200 πρώην παίκτες, προπονητές και ατζέντηδες που πρέπει να κάνει η νέα διοίκηση του Άρη και η... διαφήμιση στο "Allboutaris.com"!!!

Saturday 10 May 2014

Αρχικά, διαβάστε τι αναφέρει το site των Τσαλτίδη-Σαββόπουλου που αφορά το ρεπορτάζ και στο τέλος δείτε την απίστευτη διαφήμιση που έχει στη βάση του κειμένου...

Το ρεπορτάζ
Η συμμετοχή του ΑΡΗ στη Φούτμπολ Λιγκ περνάει μέσα από τις συμφωνίες με ένα… κάρο πρώην παίκτες, προπονητές, μάνατζερ και ομάδες. Τι θα προτείνει ο Στεφανίδης
Το έχουμε πει κατ’ επανάληψη. Η συμμετοχή του ΑΡΗ στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την συμφωνία με τους ιδιώτες πιστωτές. Και όταν λέμε ιδιώτες πιστωτές αναφερόμαστε σε πρώην παίκτες, προπονητές, ατζέντηδες και ομάδες οι οποί έχουν τελεσίδικες αποφάσεις και με τον ΑΡΗ εκτός 99, αποτελούν το μεγαλύτερο πονοκέφαλο μαζί με αυτό του Δημοσίου. Το πόσο δύσκολο είναι το εγχείρημα το αποδεικνύει η… ποσότητά τους αφού μαζί με τους φετινούς στους οποίους επίσης οφείλονται χρήματα, ξεπερνούν τους 200. Οπότε με τον χρόνο να μην αποτελεί σύμμαχο, ο Παναγιώτης Στεφανίδης που έχει αναλάβει αυτό το κομμάτι… τρέχει για να προσπαθήσει να κάνει συμφωνίες.
Στις προθέσεις του Προέδρου της ΠΑΕ είναι να ολοκληρώσει μέχρι την άλλη εβδομάδα ένα πρώτο κύκλο επαφών με όλους ή τους περισσότερους ώστε αφενός να τους ενημερώσει για την κατάσταση και τις προοπτικές και αφετέρου να διαπιστώσεις τις προθέσεις τους και μετά να προχωρήσει σε συγκεκριμένες προτάσεις συμβιβασμού. Βασική προϋπόθεση είναι η εξής: Οσοι έχουν ρήτρες να τις… ξεχάσουν και να γίνει και ένα γενναίο κούρεμα επί των δεδουλευμένων που θα προκύψουν. Θυμίζουμε ότι για τις ανάγκες της πρώτης αίτησης για το 99, με το κούρεμα το ποσό είχε πέσει στα 5.5 εκ ευρώ.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσει ο Στεφανίδης να υλοποιήσει το πλάνο των συμφωνιών είναι η άντληση κάποιων πόρων ως το τέλος του μήνα που θα κάνουν πιο εύκολη τη δουλειά του. Σε διαφορετική περίπτωση και με δεδομένα όλα τα υπόλοιπα προβλήματα, η ειδική εκκαθάριση και η Γ΄ Εθνική θα αρχίσει να αποτελεί μονόδρομο και όχι επιλογή.

Η διαφήμιση
Δείτε, τώρα, τη διαφήμιση που έχει στη βάση του το κείμενο! 
Στην αρχή, νομίζαμε πως είναι πλάκα κάποιου που κάνει καζούρα στους καλούς δημοσιογράφους και στους οπαδούς του Άρη... 


Bombardinho

No comments :

Post a Comment

 

Total Pageviews

Popular Posts