GP Καναδά, 7ος αγώνας F1, Μόντρεαλ - Η τηλεοπτική μετάδοση

Saturday 7 June 2014

Η Formula 1 έφυγε ααπό την Ευρώπη και πήγε Καναδά για μια μοναδική παράσταση στο τεχνητό νησάκι της Παναγίας που «γεννήθηκε» στην κοίτη του Αγ. Λαυρεντίου από τα μπάζα του μετρό το 1965. Εκεί βρίσκεται σήμερα το Μητροπολιτικό Πάρκο του Μόντρεαλ στους δρόμους του θα διεξαχθεί το Καναδικό GP.



Ο αγώνας έγινε για πρώτη φορά εκεί το 1978, στο περιβάλλοντα χώρο του ποδηλατοδρόμιου των Ολυμπιακών Αγώνων του 1976. Κέρδισε ο αείμνηστος Καναδός Ζυλ Βιλνέβ, αυτό έβαλε τη F1 στην καρδιά των Καναδών. Από τότε τα εισιτήρια γίνονται ανάρπαστα και οι κερκίδες είναι κατάμεστες.
Ο 7ος αγώνας του πρωταθλήματος αναμένεται να είναι μια ακόμη πράξη στην κόντρα Χάμιλτον-Ρόσμπεργκ που ξεκίνησε από το Μπαχρέιν και συνεχίζεται με αμείωτη ένταση όπως είναι φυσικό καθότι ζητούμενο είναι ο παγκόσμιος τίτλος.

Το GP του Καναδά θα μεταδοθεί απευθείας από τον Alpha στις 21:00. 
Μια ώρα νωρίτερα θα ξεκινήσει στο στούντιο το F1 Countdown, όπου πέρα από τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών, μπορείτε να δείτε ενδιαφέροντα θέματα για τη F1 και το αυτοκίνητο. Ειδικότερα ο Τζένσον Μπάτον με τον θρύλο του γερμανικού ποδοσφαίρου Όλιβερ Μπίρχοφ μιλούν για εκκινήσεις και πέναλτι. Τι είναι πιο απαιτητικό; Ο Τάκης Πουρναράκης οδηγεί στην πίστα του Πορτιμάο την νέα Μ3/Μ4 και η Άρια Γερασιμίδου ανακρίνει το φετινό νικητή του Ντακάρ, Γιόχαν (Νάνι) Ρόμα στο Βελιγράδι.

Το graand prix θα μεταδώσει και το ΟΤΕ TV Sport με εικόνα High Definition. 

No comments :

Post a Comment

 

Total Pageviews

Popular Posts