Το τουρνουά Unicef Cup κέρδισε η Κ15 του ΠΑΟΚ

Sunday 11 May 2014

Μετά τη Βουλγαρία και την πολύ καλή της εμφάνισης στο Bultex Cup, η ομάδα Κ15 του ΠΑΟΚ έκανε …μια στάση στη Θάσο για να κατακτήσει το 2ο διεθνές τουρνουά Unicef Cup που διεξήχθη στην Ποταμιά (9, 10 και 11 Μαϊου) και ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Αλκέτα Παναγούλια.

Η ομάδα του Αλέκη Τασούλη και του Μιχάλη Χριστάρα κέρδισε στον τελικό του τουρνουά τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής 2-0 με γκολ των Υφαντίδη και Τσέλα. Στο πρώτο ματς ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Ξάνθη 1-0 με γκολ του Μελετίδη, στη συνέχεια επικράτησε των Ελπίδων Ξάνθης 3-0 με σκόρερ τους Υφαντίδη, Αηδονίδη και Μελετίδη και στο τελευταίο ματς του ομίλου κέρδισε 3-1 τον Αρη με δύο γκολ του Υφαντίδη κι ένα του Δημητρακόπουλου.

Στον τελικό ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον πρώτο του άλλου ομίλου, τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, του οποίου και επικράτησε καθαρά με δύο ωραία γκολ.

Πρώτος σκόρερ του τουρνουά αναδείχθηκε ο Υφαντίδης με τέσσερα γκολ και πρώτος σε ασίστ, με τρεις, ο Αλωπούδης.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ στο τουρνουά συμπεριελήφθησαν οι: Σιαμπάνης, Πανώρης, Πεχλιβανίδης, Μακούσης, Αηδονίδης, Ευθυμιάδης, Δημητρίου, Πολύζος, Δημητρακόπουλος, Μελετίδης, Αλωπούδης, Φιλιππίδης, Δραγάνης, Υφαντίδης, Χατζηστραβός, Νουκάρης, Τσέλα.

No comments :

Post a Comment

 

Total Pageviews

Popular Posts