Ο ΠΑΟΚ επιμένει να νικά… (διαβάστε τι γράφει το site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το σημερινό παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-0)

Wednesday 7 May 2014

Μόνος του, κόντρα σε τρεις ομάδες, μια δικαστική απόφαση που καταργεί τις αρχές της αθλητικής δικαιοσύνης κι άλλες που… ψήνονται από τις «ανεξάρτητες» Επιτροπές της ΕΠΟ, ο ΠΑΟΚ επιμένει να δείχνει το χαρακτήρα του. Να νικά και να διεκδικεί μέσα στο γήπεδο όσα (επιμένουν να) του στερούν έξω από αυτό. Εκεί όπου παίζουν μπάλα άλλοι.

Στον αγώνα με τον Ατρόμητο, στην άδεια Τούμπα, ο ΠΑΟΚ σημείωσε την πρώτη του νίκη στα Play Offs με 3-0. Μια άνετη νίκη, όπως δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα, που ήρθε έπειτα από μια πολύ καλή εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Γιώργου Γεωργιάδη.

Ο Δικέφαλος είχε τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο λεπτό και δεν απειλήθηκε ούτε στιγμή από τον Ατρόμητο. Ο Γεωργιάδης διαφοροποίησε το σύστημα της ομάδας σε σχέση με τα προηγούμενα ματς γυρνώντας στον ρόμβο με τον Κάτσε κόφτη, τους Νάτχο, Λάζαρ ενδιάμεσους και τον Στοχ σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τουςΣαλπιγγίδη, Κλάους.

Ο ΠΑΟΚ είχε καλά τρεξίματα και δεν επέτρεψε στον Ατρόμητο να μπει στο παιχνίδι. Η πρώτη φάση σημειώθηκε στο 23’ όταν ο Λίνο σέντραρε από αριστερά, ο Νάτχο έπιασε το σουτ στην κίνηση κι ο Τσενάμο έδιωξε δύσκολα με τα πόδια. Οσο περνούσε η ώρα ο… κλοιός έσφιγγε και ο Δικέφαλος έφτασε στο γκολ στο 40’ από πέναλτι σε χέρι του Λαζαρίδη. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Νάτχο κι έγραψε το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Στοχ να… χτυπήσει. Με όμορφη ατομική προσπάθεια, προσποίηση και σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 2-0.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή στη μεσαία γραμμή με τον Λάζαρ σε μεγάλη μέρα να βρίσκεται παντού. Παρότι ο Ατρόμητος ανέβασε ρυθμούς για να πετύχει το γκολ το οποίο θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι, ο Γλύκος χρειάστηκε να επέμβει μόνο μία φορά σε κεφαλιά του Παπαδόπουλου.

Ετσι, στο 85’ ύστερα από μια πολύ καλά οργανωμένη επίθεση με πολλές πάσες, η μπάλα κατέληξε στονΖβόνιμιρ Βούκιτς που με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τον ΠΑΟΚ. Ετσι, ο Δικέφαλος έφτασε και πάλι τους τέσσερις βαθμούς. Μέχρι η ΕΠΟ να εκτελέσει το δεύτερο σχέδιο… εξόντωσης που έχει αρχίσει ήδη να εξελίσσεται και πάλι μέσω στοχευμένων διαρροών.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λίνο (88’ Πόζογλου), Κίτσιου, Τζαβέλλας, Βίτορ, Λάζαρ, Νάτχο, Κάτσε, Στοχ (60’ Βούκιτς), Σαλπιγγίδης (74’ Σπυρόπουλος), Αθανασιάδης

Ατρόμητος: Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Γεωργίου (68’ Ναπολεόνι), Παπαδόπουλος, Μπάλλας (46’ Ούμπιντες), Γιαννούλης, Καραμάνος, Δημούτσος, Λαζαρίδης, Γκαρσία (74’ Φωτάκης)

Διαιτητής: Κουκουλάκης

Κίτρινη κάρτα: Κάτσε – Λαζαρίδης

No comments :

Post a Comment

 

Total Pageviews

Popular Posts