ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ... ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΑΣΚΕΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Wednesday 14 May 2014

Το γραφείο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ γράφει για την θλιβερή ομάδα του ΠΑΟΚ που κοστίζει πάανω από 20 εκατομμύρια ευρώ και χάνει από αντιπάλους που κοστίζουν το 1/4:

Απουσίες και κούραση τον «λύγισαν» στην Τρίπολη 
Τη φορά αυτή ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα. Ο Δικέφαλος δεν είχε απάντηση στο γκολ του Καράσκο και γνώρισε την πρώτη του ήττα στα Play Off. Μια ήττα που περιπλέκει τα πράγματα στη βαθμολογία του μίνι πρωταθλήματος και φέρνει τους Αρκάδες στους επτά πόντους μαζί με τον ΠΑΟΚ.
Την τελευταία αγωνιστική, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ – ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του Παναθηναϊκού – πρέπει να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από τον Αστέρα για να τον περάσει, αφού στην ισοβαθμία υστερεί. Δηλαδή, στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ έχασε το δικαίωμα να ορίζει την τύχη του μόνος του.
Ο Δικέφαλος των πολλών απουσιών έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό, δεν είχε ανάσες επηρεασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να φανεί ιδιαίτερα απειλητικός για την εστία του Αστέρα Τρίπολης δημιουργώντας μόνο δύο αξιόλογες φάσεις σε 90’.
Ο Αστέρας δίχως να είναι καλός ή έστω καλύτερος από τον ΠΑΟΚ έδειξε πιο ουσιαστικός. Εκμεταλλεύτηκε το πρώτο ημίχρονο που είχε υπέρ του τον δυνατό αέρα, έκανε γκολ τη δική του μοναδική καλή στιγμή και πήρε μια νίκη που τον βάζει για τα καλά στο κόλπο.
Ο ΠΑΟΚ στην επανάληψη είχε την κυκλοφορία, προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση, ωστόσο έβρισκε διαδρόμους για την περιοχή του Αστέρα. Η εκτός από τη φάση του 64’ όταν ο Αθανασιάδης αστόχησε σε κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.
Ετσι, η τελική θέση που θα καταλάβει ο ΠΑΟΚ θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Αστέρας Τρίπολης: Ερνάντες, Λούι, Κοντοές, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Σέτι, Μουνάφο, Ουσέρο, Μπαράλες, Ντε Μπλάσις, Καράσκο (70’ Ναβάρο)

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Κατσικάς, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος (58’ Λίνο), Κάτσε (67’ Κουλούρης), Νάτχο, Λάζαρ, Μάρτενς (46’ Σαλπιγγίδης), Στοχ, Αθανασιάδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς

ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Χουάνμα, Ερνάντες – Αθανασιάδης

No comments :

Post a Comment

 

Total Pageviews

Popular Posts