Με πίστη και προβλήματα…

Monday 5 May 2014

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία, με τον Γιώργο Γεωργιάδη να καλείται να βρει λύσεις για τα πολλά προβλήματα που φαίνεται να αντιμετωπίζει η ομάδα ενόψει του αγώνα εναντίον του Ατρομήτου.

Από τον χθεσινό αγώνα αποχώρησαν με… “σουβενίρ” από χτυπήματα αντιπάλων οι Νάτχο, Σκόνδρας και Λάζαρ, με το Ρουμάνο να έχει και αιμάτωμα στη γάμπα. Παράλληλα ατομικά γυμνάζονται ακόμη οι Λούκας, Χούσεν καιΜαντούρο, ενώ ο Γιώργος Τζαβέλλας αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα.

Ο Κώστας Κατσουράνης βρέθηκε σήμερα στη Γερμανία, συνοδεία του γιατρού της ομάδας, Γιάννη Ράλλη, προκειμένου να εξεταστεί σε ειδικό κέντρο. Η εκτίμηση ήταν ότι ο ποδοσφαιριστής καλώς ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα για τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και του συστάθηκε να δοκιμάσει ένα πρόγραμμα προπόνησης με μπάλλα κι αν δεν αισθανθεί ενοχλήσεις να ενσωματωθεί σταδιακά στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Όσοι αγωνίστηκαν χθες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι πρόγραμμα με ασκήσεις τεχνικής, τακτικής και φυσικής κατάστασης. Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 17:00 στην Τούμπα και ακολούθως θα διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο. Ο προπονητής θα ανακοινώσει αύριο την αποστολή, όταν και θα υπάρχει περισσότερο ξεκάθαρη εικόνα για τους τραυματίες.

No comments :

Post a Comment

 

Total Pageviews

Popular Posts