Πώς είδε το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το ματς με τον Ατρόμητο

Sunday 11 May 2014

Δίκαιη νίκη με ανατροπή στο Περιστέρι
Πριν από σχεδόν ένα χρόνο ο Γιώργος Γεωργιάδης έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Στο Περιστέρι. Κόντρα στον Ατρόμητο. Για τα Play Off. Ο Δικέφαλος είχε προηγηθεί, αλλά έχασε τον αγώνα με 2-1. Η «εκδίκηση» όμως, σύμφωνα με το κλισέ είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

Αυτή τη φορά τα δεδομένα ήταν διαφορετικά. Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που προηγήθηκε κι ο ΠΑΟΚ νικητής. Μια ακόμα ανατροπή. Δίκαιη. Η πρώτη έπειτα εννιά εκτός έδρας αγώνες πρωταθλήματος. Νίκη στο καλύτερο σημείο και κόντρα σε έναν πολύ δυνατό… οικοδεσπότη. Ο ΠΑΟΚ έγινε η πρώτη ομάδα που κερδίζει τον Ατρόμητο στην έδρα του αυτή τη σεζόν.

Το ματς ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τον Δικέφαλο. Δοκάρι ο Παπαδόπουλος πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, αναγκαστική αλλαγή ο Βίτορ στο 5’. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε το ματς, ωστόσο έμοιαζε μακριά από τον καλό εαυτό του και στο 38’ πλήρωσε την αδυναμία του στα στημένα όταν ο Πίτου Γκαρσίαεκτέλεσε το κόρνερ και ο Ταυλαρίδης με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Ο ΠΑΟΚ δε λύγισε. Ο Γεωργιάδης στο ημίχρονο… έριξε στον αγώνα τον Σαλπιγγίδη αντί του Κίτσιου και η πρόθεση του Δικεφάλου να κυνηγήσει την ανατροπή ήταν εμφανής. Στο 60’ ο Λαζαρίδης έσωσε τον Ατρόμητο όταν έδιωξε πάνω στη γραμμή σκαφτό πλασέ του Αθανασιάδη, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν προσωρινά, αλλά το τέλος του αγώνα ανήκε στον ΠΑΟΚ.

Στο 74’ ο αειθαλής Λίνο μπήκε στην περιοχή κι έκανε το παράλληλο γύρισμα στην καρδιά της άμυνας του Ατρομήτου, η μπάλα πέρασε κι ο Σάλπι από κοντά με κεφαλιά ισοφάρισε. Λίγα λεπτά αργότερα, πάλι ο Λίνο που βρήκε χώρους να κινηθεί μετά την είσοδο του Καραμάνου από πλευράς Ατρομήτου, πραγματοποίησε τη σέντρα από αριστερά κι ο Κλάους με προβολή ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Το σκηνικό πήγε να χαλάσει στα τελευταία λεπτά, όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τζαβέλλας κι οΣτυλιαράς σφύριξε (τουλάχιστον αμφισβητούμενο) πέναλτι σε σπρώξιμο του Λαζαρίδη από τον Κουλούρη. Το εκτέλεσε ο Παπαδόπουλος με τον Γλύκο να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να μπλοκάρει.

Ατρόμητος: Σηφάκης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Ούμπιδες, Πίτου Γκαρσία (82’ Φάμπιο), Μπρίτο, Ναπολεόνι (66’ Καραμάνος), Παπαδόπουλος

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Λίνο, Βίτορ (5’ Κατσουράνης), Τζαβέλλας, Κάτσε, Νάτχο, Λάζαρ (72’ Κουλούρης), Κίτσιου (46’ Σαλπιγγίδης), Στοχ, Αθανασιάδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιαράς

ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης, Κωσταράς

ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Παπαδόπουλος , Πίτου Γκαρσία, Γιαννούλης – Τζαβέλλας, Λάζαρ, Σκόνδρας

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Τζαβέλλας (δύο κίτρινες)

No comments :

Post a Comment

 

Total Pageviews

Popular Posts