Η απονομή του τίτλου της Κ20

Sunday 18 May 2014

Η σεζόν για τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται με την απονομή του πρωταθλήματος στην ομάδα Κ20. Ο Βλάνταν Ιβιτς και οι ποδοσφαιριστές του, οι θριαμβευτές της Super League θα πατήσουν τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας για να σηκώσουν το τρόπαιο του πρωταθλητή μπροστά στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Η απονομή θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του All Star Game των Ακαδημιών που διοργανώνεται από τα Τμήματα Υποδομής κι Ανάπτυξης του ΠΑΟΚ προς τιμήν της Κ20, αλλά και για να φέρει όλους εσάς πιο κοντά στα παιδιά που αποτελούν το μέλλον του συλλόγου.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 18:00 με τους αγώνες επίδειξης των πιο μικρών τμημάτων του ΠΑΟΚ, στις 18:30 οι παίκτες των Ακαδημιών θα διαγωνιστούν σε διάφορες δοκιμασίες ποδοσφαιρικής δεξιότητας, στις 19:00 θα ακολουθήσει ο αγώνας της των τμημάτων Κ12-Κ13 και στη συνέχεια θα γίνει η παρουσίαση – βράβευση της Κ20 και το φιλικό «κλείσιμο» της γιορτής ανάμεσα στους πρωταθλητές της Κ20 και τους απερχόμενους πρωταθλητές της Κ17.

Σας περιμένουμε όλους στην Τούμπα για να γνωρίσετε το αύριο του ΠΑΟΚ, να διασκεδάσετε, να δείτε όμορφο ποδόσφαιρο και να χειροκροτήσετε τους πρωταθλητές.

No comments :

Post a Comment

 

Total Pageviews

Popular Posts