Ο ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΝΑΤΧΟ ΚΑΙ ΚΛΑΟΥΣ (που είχε φροντίσει να "αφαιρέσει" από τον τελικό ο Καβαλιώτης Μάνταλος) ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΙΑ ΗΡΘΕ ΙΣΟΠΑΛΟΣ 1-1

Sunday 4 May 2014

Η ισοπαλία αδικεί τον ΠΑΟΚ
Οι παίκτες που επέλεξε ο Γεωργιάδης να ξεκινήσουν τον αγώνα στη Λεωφόρο μπήκαν αρκετά καλά και πίεσαν τον Παναθηναϊκό στο πρώτο εικοσάλεπτο βάζοντάς τον κυριολεκτικά μέσα στα καρέ του.
Δυστυχώς όμως για τον Δικέφαλο οι τρεις καλές ευκαιρίες που δημιούργησε με Κλάους και Βούκιτς πήγαν χαμένες αφού αστόχησαν από πλεονεκτικές θέσεις.

Έτσι έφτασε το ματς στο 20΄ όταν ο Γλύκος έδωσε με τα χέρια την μπάλα στον Σκόδρα εκείνος έκανε ένα... τσάμικο χάνοντας την μπάλα από τον Ζέκα, με τον Κάτσε να κάνει ανόητο φάουλ στη δεξιά πλευρά όπως αμύνονταν η ομάδα του. Εκεί είπαν όλοι... ωχ, νάτο το στημένο! Και η αναμενόμενη ζημιά έγινε αφού οι παίκτες του ΠΑΟΚ διακρίνονται για τις... χαμηλές πτήσεις τους. Πιο ψηλά απ' όλους πήδηξε ο Σίντελφελντ με την μπάλα μετά την κεφαλιά του να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι, να επιστρέφει μεταξύ μικρής και μεγάλης περιοχής, να... γυρίζει τον κώλο ο Βίτορ για να μην τον χτυπήσει το τόπι από το σουτ που έκανε ο Πέτριτς και ο τελευταίος να γράφει το 1-0.

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ μπήκε σε κατάσταση... κόμπλεξ. Η απόδοση όλων των παικτών έπεσε κατακόρυφα και δεν μπορούσαν να μπουν στην περιοχή του Καπίνο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δικέφαλος άρχισε μουδιασμένα όμως σιγά-σιγά η απόδοσή του άρχισε να ανεβαίνει με τη βοήθεια των Σαλπιγγίδη και Κουλούρη που αντικατέστησαν Λάζαρ και Βούκιτς.
Στο 68΄ κάθετη του Νάτχο τετ-α-τετ ο Σαλπιγγίδης, αποκρούει ο Καπίνο.
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να παίζει μονότερμα τον Παναθηναϊκό και στο 84΄ ο Στοχ δίνει στον Λίνο, ο Βραζιλιάνος σεντράρει συρτά και ο Σαλπιγγίδης σε καινή εστία κάνει το 1-1.
Οι παίκτες συνέχισαν τον επιθετικό ρυθμό, όμως δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο με την ισοπαλία να αδικεί τον ΠΑΟΚ, αλλά να τον ευνοεί στη μάχη των πλέι οφ.

Bombardinho

No comments :

Post a Comment

 

Total Pageviews

Popular Posts