Τα εργομετρικά τεστ των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ [video]

Monday 30 December 2013

Ολοκληρώθηκαν τα εργομετρικά τεστ των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2014-15. Οι μετρήσεις έγιναν στο εργαστήριο του νέου συνεργάτη του ΠΑΟΚ και κοσμήτορα του ΑΠΘ, Σπύρου Κέλλη.

«Πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας και πλέον θα ξεκινήσει η διαδικασία αξιολόγησης των αποτελεσμάτων», είπε στο paokfc.gr ο κ. Κέλλης και συνέχισε: «Την Κυριακή (29.06) θα πραγματοποιηθεί μια συνάντηση με το τεχνικό τιμ, έτσι ώστε βάσει των δεδομένων να καταρτιστεί το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης που θα ακολουθήσει η ομάδα από εδώ και πέρα.

Ελέγξαμε τους παίκτες στους τομείς της δύναμης, της ταχυδύναμης, της εκρηκτικότητας, της αλτικότητας, έτσι ώστε οι προπονητές να γνωρίζουν που πρέπει να δώσουν έμφαση στην προετοιμασία καταρτίζοντας το κατάλληλο πρόγραμμα για κάθε έναν ποδοσφαιριστή ξεχωριστά.

Αυτή είναι η πρώτη από τις τρεις μετρήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσα στη σεζόν. Η δεύτερη θα γίνει στο μισό της χρονιάς και η τρίτη προς το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Παράλληλα, όπως κρίνεται απαραίτητο θα γίνονται επί μέρους αξιολογήσεις ποδοσφαιριστών για τον εντοπισμό τυχόν ελλείψεων που μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα».

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του PAOK TV από τα εργομετρικά τεστ των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ καιεγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του συλλόγου στο YouTube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για την αγαπημένη σας ομάδα.

No comments :

Post a Comment

 

Total Pageviews

Popular Posts