Πρώτη συγκέντρωση ΠΑΟΚ, Γκαρσία, Λόπεθ και προετοιμασία [video]

Wednesday 25 June 2014

Η μπάλα δεν κύλησε στο γρασίδι, ωστόσο η νέα αγωνιστική περίοδος για τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε με την πρώτη ανεπίσημη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Αγγελος Αναστασιάδης και οι συνεργάτες του καλωσόρισαν τους παίκτες κι έπειτα από τις καθιερωμένες ευχές για να κυλήσει όσο το δυνατόν καλύτερα η σεζόν άπαντες φόρεσαν αθλητικά παπούτσια και βγήκαν στο γήπεδο για χαλαρό τρέξιμο και τις πρώτες ασκήσεις φυσικής κατάστασης.
Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου συνεχίζουν να περνούν ανά γκρουπ από αιματολογικές, εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις.

Στην Τούμπα, αλλά από νέο πόστο επέστρεψε και ο Πάμπλο Γκαρσία που θα είναι άμεσος συνεργάτης του προπονητή του ΠΑΟΚ στο νέο τεχνικό τιμ. Η μοναδική απουσία ήταν του Ίνιγο Λόπεθ, ο οποίος είχε ειδοποιήσει δεν θα παραβρεθεί στη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών. Ο Ισπανός δεσμεύεται μέχρι τις 30.06 με συμβόλαιο με τη Θέλτα και για την αποφυγή οποιουδήποτε τραυματισμού θα ενσωματωθεί στην ομάδα την 1η Ιουλίου.

Η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2014-15 είναι τη Δευτέρα 30.06 οπότε και η ομάδα θα μεταβεί για προπονήσεις στο Ελατοχώρι. Οι ποδοσφαιριστές που μετά το τέλος της σεζόν είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες θα ενσωματωθούν με την αποστολή στο βασικό στάδιο προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί 10-27 Ιουλίου στην Ολλανδία.

Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στο γήπεδο της Τούμπας. Δείτε το βίντεο της πρώτης συγκέντρωσης του ΠΑΟΚ, από το PAOK TV και εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτη τα νέα για την αγαπημένη σας ομάδα.



No comments :

Post a Comment

 

Total Pageviews

Popular Posts