Έμεινε στη Super League η Ξάνθη που νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακό Βόλου με ανατροπή και 10 παίκτες

Wednesday 11 June 2014

Η Ξάνθη του Πανόπουλου νίκησε τον Ολυμπιακό Βόλου του Μπέου στον αγώνα μπαράζ, που διεξήχθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με έπαθλο τη θέση στη Super League.
Οι Ακρίτες, μολονότι βρέθηκαν να χάνουν από τον Ολυμπιακό Βόλου και μάλιστα έμειναν με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Mάνταλου στο 48', βρήκαν το σθένος να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάστασης, καταφέρνοντας έτσι να διατηρηθούν στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Οι ερυθρόλευκοι της Μαγνησίας, που μετά από αυτήν την ήττα θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν στη Football League προηγήθηκαν με ένα ωραίο τέρμα του Γκούρμα στο 34ο λεπτό.
Ο Γούτας στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ισοφάρισε σε 1-1, ενώ η χρυσή αλλαγή του Κεχαγιά, ο Ράνος με το γκολ του στο 82’ κράτησε την ομάδα του στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο Σιδηρόπουλος απέβαλε τον μεσοεπιθετικό για χτύπημα εκτός φάσης σε παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου.

Τα γκολ: 34' Γκούρμα (Ολυμπιακός Βόλου) - 45+3' Γούτας (Ξάνθη), 82' Ράνος

1-0: Ο Γκούρμα επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στο "Γ" της εστίας του Κυριακίδη.
1-1: Ο αμυντικός της Ξάνθης έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, ο Γκίτκος δεν αντέδρασε σωστά και είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.
1-2: Η χρυσή αλλαγή του Κεχαγιά, ο Ράνος με κεφαλιά-ψαράκι δίνει το προβάδισμα στους Ακρίτες που είναι πολύ κοντά στη νίκη-παραμονή.

Κίτρινες: Ρόκα (Ολυμπιακός Βόλου), Αρβανίτης (Ολυμπιακός Βόλου)
Κόκκινες: Mάνταλος (48')

Δοκάρια: Κάλβο (42', Ξάνθη)

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού Βόλου: Γκίτκος, Γιαλούσης, Μελίσσης, Αρβανίτης, Κατσιαρός, Ρόκας, Πινδώνης, Ζέρης, Μόνχε (85' Ιωάννου), Νικολιάς (76' Μπρέσκα), Γκούρμα
Στον πάγκο: Γεωργίου, Κατσίκης, Κολομήτρας, Ντινόπουλος, Κεσίδης

Η ενδεκάδα της Ξάνθης: Κυριακίδης, Βασιλακάκης, Ντε Γκούζμαν, Γούτας (90' Βάλλας), Μπέρτος, Φλίσκας, Κάλβο, Μάνταλος, Μαρίν (55' Ράνος), Μάρτινς, Σολτάνι
Στον πάγκο: Τσέμα, Χοσέμι, Σουάρες, Νάκας, Τσαμούρης

Διαιτητές: Α. Σιδηρόπουλος, Δ. Ευθυμιάδης, Χ. Ακρίβος

No comments :

Post a Comment

 

Total Pageviews

Popular Posts