Επέκταση για Δεληγιαννίδη – Επαγγελματίας ο Κάκο

Friday 13 June 2014

Παράλληλα με την προσπάθεια ενίσχυσης και στελέχωσης της πρώτης ομάδας, ο ΠΑΟΚ φροντίζει και για το μέλλον του το οποίο βρίσκεται στους δικούς του ποδοσφαιριστές, οι οποίοι… εκπαιδεύονται μέσα από τα Τμήματα Υποδομής του συλλόγου.

Ενας από τους παίκτες που… χτυπούν την πόρτα της πρώτης ομάδας είναι ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης που λίγο πριν κλείσει τα 18 του χρόνια υπέγραψε νέο επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Δικέφαλο μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και ετοιμάζεται για τις πραγματικές προκλήσεις που είναι μπροστά του.

«Τα τελευταία δύο χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα δούλεψα σκληρά και βλέπω αυτό το νέο συμβόλαιο ως ενός είδους ανταμοιβή», είπε στο paokfc.gr ο Δεληγιαννίδης και συνέχισε: «Στόχος μου φυσικά είναι να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα. Αν κληθώ να συμμετάσχω στην προετοιμασία θα κάνω τα πάντα για να παραμείνω στο ρόστερ κι από εκεί και πέρα να προσπαθήσω να πείσω τον προπονητή να με εμπιστευτεί και να δείξω την αξία μου».

Ο προπονητής που θα κληθεί να πείσει ο Δεληγιαννίδης είναι ο Αγγελος Αναστασιάδης. «Εχω ακούσει από τον παλιό μου προπονητή, τον κ. Κερμανίδη, πως είναι καλός άνθρωπος και ασχολείται πολύ με τα νέα παιδιά», είπε ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ και συνέχισε: «Στα θετικά είναι και το γεγονός πως είναι Ελληνας και θα μπορούμε να συνεννοηθούμε πολύ καλά. Είμαι σίγουρος πως θα δουλέψουμε πολύ καλά».

Ο Δεληγιαννίδης αποκτήθηκε ως ακραίος επιθετικός, ωστόσο στο δεύτερο μισό της σεζόν, ο Βλάνταν Ιβιτς στην Κ20 τον χρησιμοποιούσε σε δεξί μπακ. «Όταν ένας παίκτης μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις, είναι καλό για την ομάδα», μας εξήγησε ο 18χρονος και συνέχισε: «Το σημαντικό είναι πως έδειξα ότι μπρώ να αγωνιστώ και σε αυτή τη θέση, οπότε ο προπονητής μπορεί να με χρησιμοποιήσει σε όποια θέση του αρέσω περισσότερο και θεωρεί πως μου ταιριάζει».



Επαγγελματίας ο Κάκο

Στο τιμ των επαγγελματιών, επίσης, ανήκει πλέον και ο Γιώργος Κάκο, ο οποίος κλήθηκε στα γραφεία του ΠΑΟΚ προκειμένου να υπογράψει το πρώτο του συμβόλαιο που θα έχει τριετή διάρκεια.

«Χάρηκα πάρα πολύ γι αυτή την εξέλιξη», είπε στο paokfc.gr και συνέχισε: «Είναι ένα σκαλοπάτι για μένα και ένα δείγμα ότι πλέον αυξάνονται και οι απαιτήσεις και η δουλειά που πρέπει να γίνει για να καθιερωθώ στο χώρο του ποδοσφαίρου».

Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός που βρίσκεται στα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ από το 2008 την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με την Κ17, αλλά είχε συμμετοχές και με την πρωταθλήτρια Κ20 και δηλώνει έτοιμος για τη συνέχεια: «Ένα συμβόλαιο από μόνο του δε σημαίνει τίποτα. Πρέπει να συνεχίσω τη σκληρή, καθημερινή δουλειά στις προπονήσεις και να βελτιώνομαι διαρκώς. Μόνο έτσι μπορείς να πετύχεις».

No comments :

Post a Comment

 

Total Pageviews

Popular Posts