Αυτόνομη: "Ας μας απαντήσουν..."

Saturday 7 June 2014

Ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10:
«Αν κάτι είναι πιο ανησυχητικό από τους απατεώνες και τους κλέφτες οι οποίοι διοικούν σήμερα τον ποδοσφαιρικό ΗΡΑΚΛΗ είναι αυτή η νεκρική σιγή από όλους τους υπόλοιπους που είτε βρέθηκαν δίπλα τους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είτε απέναντι τους σε αυτά τα δυόμιση καταστροφικά χρόνια.
Μας είναι αδιανόητο ότι τρεις μέρες μετά την απόφαση για μη αδειοδότηση της ομάδας δεν έχει βγει κανένας να μιλήσει για το οτιδήποτε, επικρατεί μια ησυχία η οποία εμείς διακρίνουμε ότι μοναδικό στόχο έχει τη συγκάλυψη. Αισθανόμαστε ότι όλοι περιμένουν από το σύνδεσμο μας να μιλήσει, κάποιοι ώστε να συνεχίσουν να έχουν λόγο ύπαρξης διαστρεβλώνοντας τα λόγια μας και συκοφαντώντας μας και κάποιοι άλλοι για να «πατήσουν» πάνω στα λεγόμενα μας και να ασκήσουν εκ του ασφαλούς κριτική κρυπτομενοι ως συνήθως και χωρίς να χαλάσουν φιλίες και σχέσεις.

Εμείς όμως σήμερα δεν έχουμε να πούμε κάτι καινούριο. Ότι είχαμε να πούμε, το είπαμε πέρυσι τον Ιούνιο στις συνελεύσεις του Κατσανείου, τότε που δυστυχώς αντί οι παράγοντες και οι ρεπόρτερ του Ηρακλή να μας ακούσουν και να εξακριβώσουν αν αυτά που λέγαμε ήταν αλήθεια, προτίμησαν για άλλη μια φορά να μας προσπεράσουν.

Τότε ήταν που πάλι ο σύνδεσμος μας κατηγορήθηκε ότι μέσω αυτών των συγκεντρώσεων θέλει να αναμειχτεί στα διοικητικά της ΠΑΕ, τότε ήταν που κατηγορηθήκαμε ότι ενώ ο κλέφτης και απατεώνας πρόεδρος του Ηρακλή έφτιαχνε ομάδα τρένο εμείς τορπιλίζαμε την προσπάθεια του, τότε ήταν που στημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί πληροφορούσαν ότι ο Ηρακλής θα ανέβει γιατί πίσω από τον κλάψα είναι ο Ψωμιάδης.

Εν μέσω όλων αυτών, εμείς σε όσους βρέθηκαν στο Κατσάνειο υποσχεθήκαμε ότι οποιαδήποτε απόφαση αν έπαιρναν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, όσο και να διαφωνούσαμε, εμείς θα τη στηρίζαμε μέχρι το τέλος και την υπόσχεση μας τη τηρήσαμε. Είδαμε ανθρώπους του Ηρακλή να τρέχουν για να πουλήσουν διαρκείας ώστε ο κλέφτης να έχει έσοδα, είδαμε να έχει βοήθειες οικονομικές και παραγοντικές που άλλοι πρόεδροι δεν είδαν καν στο όνειρο τους, είδαμε ανθρώπους που κανονικά ούτε έξω από το καυταντζόγλειο δεν θα έπρεπε να περνούν να κάθονται ξανά στα γραφεία της μίκρας, είδαμε και πάλι την ομάδα να μην ανεβαίνει και πριν λίγες μέρες να μπαίνει και η ταφόπλακα μην εξασφαλίζοντας αδειοδότηση.

Το μοναδικό που απαιτούμε σήμερα είναι απαντήσεις. Και οι ερωτήσεις μπαίνουν από εμάς…

Ας μας απαντήσουν οι διοικούντες πώς είναι δυνατόν ενώ τα νούμερα αποδεικνύουν ότι η ομάδα τα τελευταία δυόμιση χρόνια έχει πλεόνασμα 200.000 ευρώ να παρουσιάζονται χρέη 1.300.000 ευρώ;

Ας μας απαντήσουν οι διοικούντες αλλά και όσοι ήταν παρόντες, πώς ο έφυγε ο Γιάρολιμ; Εμείς λέμε ότι ο μπέζας έγραψε εκείνη την ώρα ένα ιδιωτικό συμφωνητικό το οποίο έλεγε ότι ο παίκτης μπορεί να φύγει αν έχει πρόταση από ομάδα που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό κύπελλο. Μπορείτε να μας διαψεύσετε;

Ας μας απαντήσουν οι διοικούντες αν πήραν «δανεικά» από τον πρόεδρο του αιγινιακού για να ταξιδέψει η ομάδα στα ψαχνά και στα Χανιά λίγες μόνο ημέρες πριν τον μεταξύ μας αγώνα στα πλει οφ.

Ας μας απαντήσουν οι διοικούντες αν τα χαρτιά που τους ζητούνταν από τους ιρανούς ήταν αληθινά ή τα συνέτασσαν εκείνη την ώρα σε διπλανό γραφείο.

Ας μας απαντήσει ο Ασφαλτίδης ο οποίος μας δούλευε στο Χάγιατ, λέγοντας μας ότι η χρονιά μπορεί να βγει οικονομικά τι πήγε στραβά.

Ας μας απαντήσει ο καράογλου, εμπνευστής της ημίθεος συμμετοχών γιατί η συγκεκριμένη προσπάθεια διαλύθηκε μέσα σε ένα μήνα.

Ας μας απαντήσει ο καράογλου, αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι εμπιστεύτηκαν αυτή την προσπάθεια και κατέθεσαν τα χρήματα τους και τα είδαν να μπαίνουν σε μια κίνηση χωρίς καμιά στόχευση, χωρίς κανένα πλάνο και πλέον απομακρύνονται από τα κοινά του Ηρακλή, τους διώχνει και αυτούς η Αυτόνομη θύρα 10;

Ας μας απαντήσει ο Πετρίδης ο οποίος σε μια συνέλευση στο κατσάνειο, μας έλεγε ότι ασχολείται προσωπικά με τον φάκελο της αδειοδότησης, τι τελικά έγινε λάθος.

Ας μας πει ο Νίκου ο οποίος επί ένα μήνα ως λογιστής είδε κάποια πράγματα μέσα στη ΠΑΕ ποιό είναι το πρόβλημα και τι έκαναν για να το αλλάξουν.

Ας μας πει ο δόβελος γιατί δεν ήρθε ο τενές. Δεν ήρθε γιατί δεν ήθελε ο κόσμος, ο Υψηλάντης και ο Χαίτογλου όπως λέει συνεχώς ή επειδή ο τενές δεχόταν να έρθει μόνο αν του διασφαλίζονταν τα χρήματα του, από την έλευση γαλανού.

Ας μας πουν οι κύριοι Υψηλάντης και Χαίτογλου αν συνεχίζουν να πιστεύουν ότι ο κλέφτης και απατεώνας πρόεδρος πρέπει να διωχθεί για απιστία και απάτη και αν ναι γιατί δεν έχει γίνει ακόμα.

Ας μας απαντήσει ο παπαζαϊτης γιατί απέρριψε το ενδιαφέρον ενός αγγλικού επενδυτικού ομίλου και αν υπήρχαν και άλλες τέτοιες προτάσεις.

Ας μας πουν όλοι αυτοί (πολιτικοί, πρώην οπαδοί και νυν επιχειρηματίες, παράγοντες) που καλλιέργησαν με ψέματα εναντίων του συνδέσμου μας, τη διχόνοια μεταξύ του κόσμου του Ηρακλή ποια είναι η θέση τους απέναντι σε όλα αυτά τα γεγονότα θα μας πουν ή απλά ετεροκαθορίζονται περιμένοντας τη δική μας τοποθέτηση για να μπουν απέναντι.

Ας μας απαντήσουν οι ρεπόρτερ του Ηρακλή γιατί δεν έχουμε διαβάσει ακόμα κάποια τοποθέτηση από όλους αυτούς οι οποίοι ενεπλάκησαν τα τελευταία δυόμιση χρόνια στα διοικητικά του συλλόγου. Κρύβονται ή απλά δεν ζήτησαν την άποψη τους.

Απέναντι στον λαό του Ηρακλή αναλαμβάνουμε μια δέσμευση, να προσπαθήσουμε να πάρουμε απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα τις επόμενες ημέρες. Στις συνθήκες διχόνοιας που βρίσκεται ο Ηρακλής οποιαδήποτε περαιτέρω πρωτοβουλία μας είναι σίγουρο ότι θα πολεμηθεί όσο σωστή και να είναι και αυτό θα βγάλει ζημιωμένο μόνο τον σύλλογο και εμείς βάζουμε πριν και πάνω από ΟΛΑ μόνο τον ΗΡΑΚΛΗ!!!»

No comments :

Post a Comment

 

Total Pageviews

Popular Posts