Με Σαλπιγγίδη και Καραγκούνη απέναντι στην Ακτή

Sunday 22 June 2014

Ο Φερνάντο Σάντος σχεδιάζει την τακτική και τον τρόπο αντιμετώπισης της Ακτής Ελεφαντοστού την στιγμή που δείχνει να καταλήγει στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την ενδεκάδα της Εθνικής. Να αναφέρουμε ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να αναλύσει από σήμερα τους «Ελέφαντες» στους διεθνείς μέσω βίντεο, επιλέγοντας χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τα δύο παιχνίδια τους με Ιαπωνία και Κολομβία.

Στο μυαλό του Πορτογάλου υπάρχει η σκέψη να κάνει σίγουρα δύο αλλαγές μπορεί και τρεις σε σχέση με το δεύτερο ματς κόντρα στην Ιαπωνία. Ο Κώστας Κατσουράνης είναι τιμωρημένος μετά την αποβολή του στον αγώνα με τους Ιάπωνες και έτσι θα πάρει τη θέση του ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο Γιάννης Μανιάτης θα γίνει το «εξάρι», ο Παναγιώτης Κονέ θα παίξει ως δεξιός εσωτερικός χαφ και ο αρχηγός της «γαλανόλευκης» αριστερά.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης δεν μπορεί να κριθεί ιδιαίτερα διότι αγωνίστηκε λίγο ωστόσο ο Φερνάντο Σάντος δείχνει να ποντάρει στην εμπειρία και την ικανότητα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη να σκοράρει στα μεγάλα παιχνίδια. Έτσι λοιπόν, στο δεξί άκρο της επίθεσης επιστρέφει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Το δίλημμα του Πορτογάλου προπονητή για την ώρα είναι ποιος παίκτης θα πάρει τη θέση στην κορυφή της επίθεσης. Θα διατηρηθεί ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και από σήμερα μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ή θα επιλεγεί ο Φάνης Γκέκας; Δοκιμές δεν έγιναν στην προπόνηση του Σαββάτου, φαίνεται όμως να έχει ένα προβάδισμα ο πρώτος εν ενεργεία σκόρερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Οι υπόλοιποι οκτώ θα διατηρήσουν τη θέση τους στο αρχικό σχήμα.

Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 23:00 ώρα Ελλάδος στο «Estadio Lourival Baptista» και θα είναι κλειστή. Δεν αποκλείεται λοιπόν, ο Φερνάντο Σάντος να ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με την ενδεκάδα.

No comments :

Post a Comment

 

Total Pageviews

Popular Posts