Σε περίπτωση ανεξαρτητοποίησης της Καταλονίας η Μπαρτσελόνα θέλει να παίξει στο γαλλικό πρωτάθλημα!

Tuesday 3 June 2014

Σε περίπτωση ανεξαρτητοποίησης της Καταλονίας, οι «μπλαουγκράνα» έχουν κάνει ήδη επαφές με τις γαλλικές μυστικές υπηρεσίες για να πάρουν «μεταγραφή» στο Σαμπιονά

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε το ισπανικό περιοδικό «Interviú» για το μέλλον της Μπαρτσελόνα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, η διοίκηση των μπλαουγκράνα βρίσκεται σε διερευνητικές συζητήσεις με τις γαλλικές μυστικές υπηρεσίες, ώστε να πάρουν το «πράσινο φως» για να συμμετάσχουν στο γαλλικό πρωτάθλημα σε περίπτωση που η Καταλονία κερδίσει την ανεξαρτησία της.

Όπως αναφέρει το περιοδικό, η Μπαρτσελόνα αποτελεί το «κλειδί» για το δημοψήφισμα σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση της Καταλονίας και σ' αυτήν την περίπτωση θα βρεθεί στον «αέρα» τόσο αυτή όσο και οι υπόλοιπες ομάδες που εκπροσωπούν την περιοχή.

Η απόφαση της Μπαρτσελόνα για το μέλλον της, αφορά σε μεγάλο βαθμό και το μέλλον της Καταλονίας, καθώς η στάση της - αν θα πει «ναι» ή «όχι» - μπορεί να επηρεάσει ένα μεγάλο ποσοστό ψηφοφόρων που μπορεί να αγγίξει το 40%.

Η διοίκηση της ομάδας μέχρι στιγμής δεν έχει εκφράσει δημοσίως την άποψή της για το ζήτημα, παρά την ξεκάθαρη θέση των οπαδών της που σε κάθε παιχνίδι στο "Καμπ Νόου", δείχνει την επιθυμία του για ανεξαρτητοποίηση και μάλιστα στο 17:14 όλων των αγώνων της ομάδας σηκώνονται από τις θέσεις τους και ξεσπούν σε πανηγυρισμούς, γιορτάζοντας μ' αυτόν τον τρόπο το τελευταίο έτος όπου η περιοχή ήταν ανεξάρτητη, προτού προσαρτηθεί στην ισπανική επικράτεια.

Φωτιές, πάντως, είχε ανάψει τον περασμένο Σεπτέμβρη ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, Σάντρο Ροσέλ, ο οποίος σε ερώτηση για το που θα αγωνιστεί η ομάδα σε περίπτωση ανεξαρτητοποίησης, τόνισε: «Νομίζω ότι θα έχουμε μία υπόθεση όπως το Μονακό στη Γαλλία».

No comments :

Post a Comment

 

Total Pageviews

Popular Posts