Συγχαρητήριο τηλεγράφημα Ιβάν Σαββίδη στην Εθνική

Wednesday 25 June 2014

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης με τηλεγράφημά του συγχαίρει την Εθνική Ελλάδας για την πρόκρισή της στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου που διεξάγεται στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Όπως είναι γνωστό η Εθνική επικράτησε 2-1 της Ακτής Ελεφαντοστού στο “Καστελάο” της Φορταλέζα και τερμάτισε στη δεύτερη θέση του 3ου ομίλου πίσω από την Κολομβία, εξασφαλίζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της την πρόκρισή της σε επόμενη φάση Μουντιάλ και την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Κόστα Ρίκα διεκδικώντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

«Η Εθνική έκανε και πάλι τους απανταχού Έλληνες περήφανους. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της μεγάλης πρόκρισης στις 16 κορυφαίες ομάδες του πλανήτη.

Ήταν μια ιστορική επιτυχία για την Εθνική Ελλάδας και το αξιοσημείωτο είναι πως πλέον αυτό το κατόρθωμα σταμάτησε να συνιστά έκπληξη! Το πνεύμα και η μαχητικότητα αυτής της ομάδας είμαι σίγουρος ότι θα μας οδηγήσει και σε άλλες ευκαιρίες να πανηγυρίσουμε.

Η Εθνική έχει καταφέρει να ανεβάσει τον πήχη και της αξίζει να αποτελέσει οδηγό για το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου», ανέφερε το τηλεγράφημα που απέστειλε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους της Εθνικής Ελλάδας στη Βραζιλία.

No comments :

Post a Comment

 

Total Pageviews

Popular Posts