ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΕΣΙ ΣΤΟ 91΄ ΝΙΚΗΣΕ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΤΟ ΙΡΑΝ!

Saturday 21 June 2014

Ο Λιονέλ Μέσι κουβάλησε στην πλάτη του την Αργεντινή και με ένα εκπληκτικό γκολ στο 91’ γλίτωσε την Αργεντινή από το κάζο του αιώνα απέναντι στο Ιράν.

Ο Αργεντινός με το δικό του γκολ έστειλε την ομάδα του στους 6 βαθμούς και άφησε το Ιράν που κέρδισε τις εντυπώσεις στον ένα πόντο.

Η Αργεντινή παρατάχθηκε με πιο επιθετικό σχήμα σε σχέση με το πρώτο ματς κόντρα στη Βοσνία, όμως οι παίκτες του Άλεχάνδρο Σαμπέγια δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του Χατζίτζι. Για το Ιράν ο Κάρλος Κεϊρόζ «έδεσε» της γραμμές του Ιράν, προκαλώντας κυκλοφοριακό… έμφραγμα στους αστέρες της «αλμπιτσελέστε».

Ο Ιγκουαΐν έχασε μία ευκαιρία στο 13’, ενώ ο Μέσι έμοιαζε αποκομμένος και ανήμπορος να δώσει ώθηση στην ομάδα το. Η Αργεντινή δημιούργησε αναστάτωση στην άμυνα του Ιράν δύο φορές με κεφαλιές από τους αμυντικούς Ρόχο και Γκαράι, ενώ για το Ιράν ο Χοσεϊνί προσπάθησε να κάνει την έκπληξη στο 42’.

Η Αργεντινή στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να βρει το γκολ, όμως οι Ιρανοί ήταν αυτοί που έχασαν τις ευκαιρίες, καθώς στο 53' και στο 67' ο Ρομέρο έδειξε την αξία του και διατήρησε την Αργεντινή στο… κυνήγι της νίκης.

Αναμφίβολα η φάση του αγώνα καταγράφηκε στο τέλος. Ο Μέσι μέσα στην απελπισία του με αριστερό σουτ νίκησε τον Χατζίτζι και διαμόρφωσε το τελικό Αργεντινή 1 – Ιράν 0.

No comments :

Post a Comment

 

Total Pageviews

Popular Posts