ΕΛΛΑΔΑ-ΒΟΛΙΒΙΑ 2-1, ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ

Friday 6 June 2014

Με αισιόδοξα μηνύματα έκλεισε τα φιλικά τεστ ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας η Εθνική μας ομάδα. Μπορεί με Πορτογαλία και Νιγηρία να έμεινε επιθετικά στο μηδέν ενώ κράτησε και ανέπαφη την εστία της, απέναντι στην Βολιβία στη "Red Bull Arena" του Νιου Τζέρσεϊ η κατάσταση ήταν διαφορετική.
Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος επιβλήθηκε με 2-1, έχοντας για σκόρερ τον εξαιρετικό Κονέ (21') και τον Κατσουράνη (54'), κρατάει κυρίως την εικόνα στην πρώτη ώρα του παιχνιδιού και πλέον κοιτάζει το Μουντιάλ και τον πρώτο αγώνα με αντίπαλο την Κολομβία το επόμενο Σάββατο (14/6).
Οι διεθνείς μας ήταν ορεξάτοι, μπήκαν δυνατά στο ματς, κυριάρχησαν, επιτέλους βρήκαν δίχτυα και μάλιστα εις διπλούν, ενώ θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει περισσότερες φορές, αν ο Φάνης Γκέκας ήταν πιο ψύχραιμος σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις.
Αμυντικά υπήρξαν κάποιες αδράνειες, που καλό είναι να αποφευχθούν απέναντι σε πιο δυνατούς αντίπαλους, με το γενικό συμπέρασμα να είναι πως η Εθνική δείχνει να είναι σε καλό δρόμο και πηγαίνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο μ
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης (59' Ταχτσίδης), Μανωλάς (46' Βύντρα), Μόρας, Χολέμπας, Μανιάτης, Κατσουράνης, Κονέ (59' Καραγκούνης), Σαλπιγγίδης (59' Φετφατζίδης), Σαμαράς (78' Χριστοδουλόπουλος), Γκέκας (65΄Μήτρογλου).

ΒΟΛΙΒΙΑ: Κινόνιες, Ράλδες, Εκίνο, Γκουτιέρες (85' Σεντένο), Μπεχαράνο, Μαλεάν (61' Μπεχαράνο), Μοχίκα (46' Καρντόσο), Τσουμασέρο (68' Μιράντα), Μπεχαράνο (78' Αρασκαΐτα), Μορένο, Άρσε (83' Πένια).

No comments :

Post a Comment

 

Total Pageviews

Popular Posts