FORMULA 1: ΜΟΝΑΚΟ - Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Saturday 24 May 2014

Μετά τις χθεσινές κατατακτήριες δοκιμές, οι πιλότοι ανεβάζουν σήμερα ταχύτητα και ξεκινούν για τον πιο κοσμοπολίτικο αγώνα της σύγχρονης εποχής, στην Κυανή Ακτή και το Μόντε Κάρλο.
Με τα φώτα όλου του πλανήτη στραμμένα σε μία από τις ιστορικές πίστες της F1, στο Μονακό, ομάδες, μηχανικοί και πιλότοι ετοιμάζονται για έναν αγώνα που, όπως κάθε χρόνο, κόβει την ανάσα.
 Σε μια διαδρομή που έχει αλλάξει ελάχιστα από το 1950 και το πρώτο Grand Prix, με εξαίρεση τη διαμόρφωση του σικέιν μετά την έξοδο του τούνελ που έχει διαφοροποιηθεί σήμερα, οι ανατροπές θα είναι πολλές και το θέαμα εντυπωσιακό. 
Μπορεί τα δρώμενα εκτός πίστας πολλές φορές να επισκιάζουν τα αγωνιστικά, όμως φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. 
Η υπέρμετρη ροπή των μονάδων ισχύος αναμένεται να δυσκολέψει ιδιαίτερα τους οδηγούς στους στενούς, ολισθηρούς δρόμους του Μόντε Κάρλο. Μάλιστα, εκτιμάται πως οι επαφές των μονοθεσίων με τις μπαριέρες θα γίνουν αντικείμενο συζήτησης!

Δείτε το GP του Μονακό σε απευθείας μετάδοση από τον Alpha, στις 15:00. Περίπου μια ώρα νωρίτερα, θα ξεκινήσει στο στούντιο το F1 Countdown, όπου πέρα από τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών, μπορείτε να παρακολουθήσετε ενδιαφέροντα θέματα για την F1 και το αυτοκίνητο. 
Ειδικότερα, σήμερα σε μια σύντομη ιστορική αναδρομή-αφιέρωμα στο Grand Prix του Μονακό που αποτελεί σημείο αναφοράς του πρωταθλήματος της F1, το F1 Countdown θυμάται την εξωπραγματική προσπάθεια του Άιρτον Σένα το 1988, τη συμπλήρωση 64 ετών από τη σύσταση της F1 και τον πρώτο αγώνα και αποχαιρετά τον τρεις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Τζακ Μπράμπαμ. 
Στην ενότητα του αυτοκινήτου, ο οδηγός αγώνων Σταμάτης Κατσίμης καταθέτει την άποψή του για το Subaru BRZ.

Στην παρουσίαση της εκπομπής, θα είναι ο Τάκης Πουρναράκης και στο σχολιασμό θα βρίσκονται οι: Νίκος Κατσαρός, Πάνος Σεϊτανίδης και Τάκης Τρακουσέλλης.
  • Formula 1, στον AAlpha, στις 13:50 
  • Το grand prix θα μεταδώσει και ο ΟΤΕ TV και μάλιστα με εικόνα υψηλής ευκρίνειας

No comments :

Post a Comment

 

Total Pageviews

Popular Posts