Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο

Tuesday 6 May 2014

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας που διεξήχθη στην Τούμπα. Η προπόνηση ήταν χαμηλής επιβάρυνσης με ασκήσεις τεχνικής και συντήρησης της φυσικής κατάστασης. Σε αυτήν συμμετείχαν κανονικά οιΤζαβέλλας, Νάτχο, Λάζαρ και Σκόνδρας που αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα τραυματισμού από χτυπήματα αντιπάλων. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Λούκας, Κατσουράνης, Μαντούρο, Χούσεν.

Ο Χουάν Ινσαουράλδε, που πληροφορήθηκε την ποινή τριών αγωνιστικών που του επιβλήθηκε, απολογήθηκε νωρίτερα στη Διοίκηση και τιμωρήθηκε βάσει εσωτερικού κανονισμού, δηλώνοντας στο paokfc.gr: “Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου, την ομάδα και τον κόσμο για την ενέργειά μου. Η αντίδρασή μου ήταν λανθασμένη και λυπάμαι που εξέθεσα τον ΠΑΟΚ. Έχω εμπιστοσύνη ότι η ομάδα μπορεί να κερδίσει όλα τα παιχνίδια ως το τέλος της σεζόν”.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους:

Γλύκο, Γιακουμή, Λίνο, Τζαβέλλα, Σπυρόπουλο, Κατσικά, Βίτορ, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Σαββίδη, Στοχ, Πόζογλου, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Κουλούρη.

No comments :

Post a Comment

 

Total Pageviews

Popular Posts