Λάμπρος: "Υπάρχει σχέδιο να ρίξουν τον Άρη στη Γ΄ Εθνική"

Tuesday 6 May 2014

Ο Λάμπρος Σκόρδας με παρέμβασή του στον... ραδιοφωνικό σταθμό του «ΑΝ 98,7» ανέφερε: «Υπάρχει σχέδιο για να ρίξουν την ομάδα στη Γ” εθνική και να την πάρουν τζάμπα γι αυτό πρέπει να επιστρέψουμε εμείς στη διοίκηση. Αυτά τα περί 1,5 εκατομμυρίου στη Β” Εθνική δεν ισχύουν και λέγονται για να καθυστερήσουν και η ομάδα να υποβιβαστεί στη Γ” Εθνική.»

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να γίνει έφεση στο άρθρο 99 μέχρι τις 29 Μαΐου, είναι η μόνη λύση για να σωθεί η ομάδα. Η απόφαση της δικαστού είναι διάτρητη σε πολλά σημεία και μπορούμε να την κερδίσουμε την έφεση. Έφεση για την παλαιά απόφαση δεν μπορεί να γίνει από τις 26/12/2013. Η παρούσα έφεση θα προσδιοριστεί μετά από ένα χρόνο και ο Άρης θα είναι στην Α” Εθνική οπότε και θα γίνει συγκεκριμένο business plan για να εγκριθεί η συμφωνία. Εχουμε συμφωνήσει με την πολιτεία για 90 δόσεις προς το δημόσιο, εφόσον μπει ο Άρης στο 99. Πρέπει να κυνηγήσουμε αυτή τη συμφωνία, είναι η μόνη διέξοδος».

Ενώ κατέληξε: «Να μας πει ο Στεφανίδης πώς θα πάρουν φορολογική ενημερότητα το καλοκαίρι; Με βεβαιώσεις χρεών δε γίνονται πια μεταγραφές. Χρειάζονται 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Δεν θα μπορούν να κάνουν μεταγραφές, μια και εξωδικαστικά δεν μπορεί να υπάρξει λύση στο θέμα των χρεών».

No comments :

Post a Comment

 

Total Pageviews

Popular Posts