Πρεμιέρα για Κουλούρη, Δεληγιαννίδη

Tuesday 27 May 2014

Το πρωτάθλημα τελείωσε, τα πανηγύρια για την κατάκτηση του τίτλου της Κ20 ανήκουν πια στο παρελθόν και οι Ευθύμης Κουλούρης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης είναι έτοιμοι για τις καλοκαιρινές τους περιπέτειες. Όχι σε κάποια παραλία, αλλά στην Πορτογαλία με την Εθνική Νέων.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μετέχουν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τον 7ο όμιλο του EliteRoundτης UEFA που διεξάγεται στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου. Αντίπαλοι της Εθνικής είναι η οικοδέσποινα Πορτογαλία, το Βέλγιο και η Ουαλία.

Το πρώτο ματς της Εθνικής Νέων, το βράδυ της Τετάρτης (28.05, 20:00) είναι και το πλέον δύσκολο του ομίλου κόντρα στην πολύ δυνατή ομάδα της Πορτογαλίας που στην περασμένη διοργάνωση έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του θεσμού, ενώ θέλει να περάσει για τρίτη σερί φορά στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Από την άλλη πλευρά, η Ελλάδα έχει ως παρακαταθήκη τις εντυπωσιακές πορείες της ως τον τελικό το 2007 και το 2012 κι ευελπιστεί, έστω κι ως αουτσάιντερ να περάσει στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ19.

Ο Ευθύμης Κουλούρης είναι ένα από τα βασικά επιθετικά όπλα της εθνικής μας ομάδας, ενώ ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης – εκ των αρχηγών – μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως δεξί εξτρέμ, όσο και ως full back, θέση στην οποία τον χρησιμοποίησε τη φετινή σεζόν ο Βλάνταν Ιβιτς στην Κ20 του ΠΑΟΚ.

No comments :

Post a Comment

 

Total Pageviews

Popular Posts