Με όριο τα 800 ευρώ το διαδικτυακό στοίχημα του ΟΠΑΠ

Tuesday 27 May 2014

Όριο τα 800 ευρώ θέτει η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) στα παίγνια στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης που προσφέρονται από τον ΟΠΑΠ μέσω του διαδικτύου.

Η απόφαση ρυθμίζει τα παίγνια στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης που προσφέρει ο ΟΠΑΠ και ξεκαθαρίζει πως δικαίωμα συμμετοχής στα στοιχήματα προκαθορισμένης απόδοσης του κατόχου της άδειας έχουν μόνον άτομα που επιχειρούν πρόσβαση στο διαδίκτυο από την Ελληνική Επικράτεια.

Η απόφαση της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

- Ως παίκτες εγγράφονται μόνο φυσικά πρόσωπα, ενώ ο ΟΠΑΠ πρέπει να γνωρίζει τους παίκτες. Έτσι, πρέπει να λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του παίκτη.

- Προκειμένου ένας παίκτης να πραγματοποιεί στοιχήματα με τον κάτοχο της άδειας, θα εγγράφεται ως πελάτης του ΟΠΑΠ.

- Η εγγραφή συνιστά έκδοση ατομικής κάρτας παίκτη, η οποία συνδέεται με έναν ατομικό ηλεκτρονικό λογαριασμό, μοναδικό για κάθε παίκτη.

- Ο ΟΠΑΠ θα πρέπει να δημιουργεί ένα μοναδικό ηλεκτρονικό λογαριασμό παίκτη για κάθε εγγεγραμμένο παίκτη και να παρέχει στον παίκτη πρόσβαση στις πληροφορίες σχετικά με το υπόλοιπο του ηλεκτρονικού λογαριασμού του.

- Ένας παίκτης δεν μπορεί να καταβάλει πάνω από 800 ευρώ σε προσωρινό ηλεκτρονικό λογαριασμό.

- Καταβολές στον ηλεκτρονικό λογαριασμό παίκτη μέσω πιστωτικής κάρτας δεν επιτρέπονται.

- Τα ποσά που καταβάλλονται από τον παίκτη πιστώνονται από τον κάτοχο της άδειας στον ηλεκτρονικό λογαριασμό παίκτη αμέσως μετά την είσπραξή τους.

- Η μεταφορά πιστωτικών μονάδων ή κερδών μεταξύ δύο ή περισσότερων ηλεκτρονικών λογαριασμών παικτών δεν επιτρέπεται.

No comments :

Post a Comment

 

Total Pageviews

Popular Posts