Πρωταθλητής στο Κ20 ο ΠΑΟΚ – Η δίκαιη επιβράβευση μιας πολύ καλής ομάδας

Sunday 4 May 2014

Ο διαιτητής σφυρίζει τη λήξη. Η προσπάθεια μιας ολόκληρης έχει μόλις ευοδωθεί. Είναι η ώρα των πανηγυρισμών. Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία Κ20. Πανάξια. Από την αρχή της σεζόν οι παίκτες τουΒλάνταν Ιβιτς έδειξαν πως αποτελούν μακράν την καλύτερη ομάδα.

Ο τίτλος σφραγίστηκε στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Με το χαρακτηριστικό, ποιοτικό στυλ αυτού του καλοδουλεμένου συνόλου. Με ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, επιθετικούς προσανατολισμούς, όμορφους συνδυασμούς, πολλές φάσεις και γκολ που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από την πραγματική Super League.

Το τελικό 3-1 αδικεί τον ΠΑΟΚ που παρά το άγχος του, παρά τις απουσίες των Κουλούρη, Σαββίδη,Αναστασίου, Τσελεπίδη κατάφερε να πάρει μια άνετη νίκη και να κλειδώσει τον τίτλο δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη της σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο λεπτό και με καλή κυκλοφορία της μπάλας έψαχνε τρόπο να διασπάσει την άμυνα του ΟΦΗ. Στο 23’ έπειτα από προσπάθεια και γύρισμα του Συράκου – της προσθήκης από την Κ17 για την κάλυψη του κενού του Κουλούρη – ο Παπαδόπουλος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0, σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ έκανε νωρίς το 2-0. Στο 53’ ο Συράκος απασχόλησε τους αμυντικούς, την κατάλληλη στιγμή… έσπασε τη μπάλα δεξιά στον Τσολακίδη που σέντραρε με τη μία και ο Πόζογλου με κεφαλιά έδωσε καθαρό προβάδισμα στον ΠΑΟΚ.

Στα αμέσως επόμενα λεπτά ο Δικέφαλος είχε τη δυνατότητα να «καθαρίσει» το ματς με δύο μεγάλες ευκαιρίες του Παπαδόπουλου, δεν το έκανε κι ο ΟΦΗ μείωσε στο 63’ με τον Σακλαμάνη στην πρώτη του τελική προσπάθεια στον αγώνα. Το 2-1 δεν ανέκοψε το ρυθμό του ΠΑΟΚ που στο 74’ σημείωσε κι άλλο γκολ πάλι με τον Πόζογλου έπειτα από παράλληλο γύρισμα του Παπαδόπουλου.

Ο ΠΑΟΚ έχασε άλλη μια ευκαιρία με τον Συράκο και στα τελευταία λεπτά επιδόθηκε σε passing game κρατώντας υποδειγματικά τη μπάλα μέχρι να τελειώσει ο χρόνος και να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ: Σολεϊμέζογλου, Δεληγιαννίδης, Πούγγουρας, Βασαϊτης, Κιόσε, Πολύζος, Τουμανίδης, Τσολακίδης (69’ Πατράλης), Πόζογλου, Συράκος (89’ Ταουσιάνης), Παπαδόπουλος (81’ Τοπαλίδης)
Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πολύζος.




No comments :

Post a Comment

 

Total Pageviews

Popular Posts